Manuale, software

Manuale, software

Manuale:
Manuale de utilizare în limba română disponibile:

Manual de utilizare Viofo WR1
Manual de utilizare Viofo A119
Manual de utilizare Viofo A119S
Manual de utilizare Viofo A118C2 - engleză

Formatare card și testare:
Cardurile trebuie formatate din meniul camerei obligatoriu. În afară de posibilitatea formatării cardurilor direct din meniul camerei se poate folosi unul din programele recomandate pentru formatarea cardurilor mai mari de 64GB inclusiv ca FAT32: GuiFormat. Este nevoie de aceste utilitar deoarece direct din Windows nu este posibil. Chiar și după această formatare va trebui să formatați cardul din meniul camerei.

Dacă un card vă dă erori la un moment dat vă rugăm să îl formatați pe PC cu programul oficial SD Card Formatter alegând opțiunea Overwrite Format. După aceea să îl formatați din nou din meniul camerei.

Există pe piața dn mediul online, mai ales în China, carduri ieftine dar „fake” adică au tipărit pe ele o valoare mult mai mare a capacității lor reale de stocare sau a vitezelor de scriere. Aceste programe se pot testa cu h2testw.

Redare videoclipuri:
Pentru PC vă recomandăm Registrator Viewer - player și editor video cu meniu în limba română și care conține un fișier .reg care rezolvă o problemă cu Google Maps. Dacă nu aveți imagine în player instalați decodorul video Lav filters. Cu acest program puteți urmări direct pe hartă traseele GPS în cazul camerelor G1W-S și A118C2, iar în cazul modelelor A119 GPS și A119S GPS aveți nevoie în prealabil de NovaTrakt 
NovaTrakt - extrage din fișierele video înregistrate de camerele A119 GPS și A119S GPS coordonatele GPS necesare în Registrator Viewer pentru a urmări coordonatele GPS pe hartă.Un alt program este Dashcam Viewer - un program în continuă dezvoltare. Are o limită de redare a maxim 5 videoclipuri de fiecare dată sau se poate cumpăra pentru utilizare nelimitată.


Pentru Andoid vă recomandăm GPSCam Haritalı Video. Mai multe detalii și imagini, pe pagina noastră de Facebook.


Cum se salvează o porțiune a unui videoclip:

Dacă doriți doar un fragment video dintr-o înregistrare vă recomandăm să folosiți Registrator Viewer astfel: apăsați simultan tastele tastaturii Ctrl+Home pentru marcare început videoclip, apoi Ctrl+End pentru marcare sfârșit videoclip. Cu Ctrl+S se face salvarea segmentului video marcat anterior. Această operațiune nu afectează deloc calitatea video/audio, ea este identică 100% cu originalul.


Nu sunt produse în această categorie.