Firmware G1W-S

Firmware G1W-S

Viofo G1W-S firmware download 


Cum se face upgrade de firmware:
  1. Downloadați fișierul ce conține firmware.
  2. Dezarhivați fișierul ZIP folosind un program gen WinZip sau 7-Zip
  3. Pentru actualizare firmware se folosesc carduri de maxim 32GB formatate ca FAT 32 direct pe PC sau să introduceți cardul în cameră și să îl formatați din meniul de Formatare Card al camerei după ce ați alimentat camera prin intermediul cablului (lung) de alimentare.
  4. Conectați camera la PC (care are deja introdus cardul formatat ca FAT 32) prin intermediul cablului Mini USB, cel scurt, de date.
  5. Copiați fișierul FW96650A.bin din arhiva ZIP în rădăcina cardului MicroSD de maxim 32GB.
  6. Alimentați camera și așteptați actualizarea softului care se face în mod automat, LED-ul albastru al camerei pâlpâind rapid.
  7. După ce LED-urile s-au stins camera va reporni iar după câteva secunde va afișa un ecran albastru care vă cere să vă conectați la PC ca Mass Storage. Apăsați butonul REC pentru a vă conecta la PC sau așteptați până se conectează singură.
  8. Ștergeți fișierul FW96650A.bin de pe card. De acum puteți folosi camera normal.
  9. Vă recomandăm să resetați camera la valorile de fabrică după ce faceți o actualizare de firmware.

Se poate face actualizare de firmware și fără PC dar nu recomandăm începătorilor. Diferența apare la punctul 7 în sensul că după actualizarea softului camera va porni în modul de cameră DVR auto deoarece aceasta nu este alimentată la un PC. Ajunși în acest punct va trebui să opriți manual înregistrarea și să intrați în meniul camerei și să Formatați Cardul. Acest pas este necesar pentru a se șterge firmware de pe card. Dacă firmware nu este șters, de fiecare dată când veți porni camera aceasta va face actualizare în mod automat. În cazul în care începe să se desfășoare această procedură, nu întrerupeți alimentarea camerei lăsaț-o să se desfășoare până la final.

Acesta este firmware inițial de fabrică, Versiunea G1WS_V1.1_0119Nu este nevoie să actualizați camera cu acest soft, acesta este aici doar din rațiuni tehnice.

Nu folosiți acest firmware pentru alte tipuri de camere din seria G1W (G1W, G1W-H, G1W-C, G1W-CB, etc.) deoarece acest firmware este compatibil doar cu G1W-S.


Nu sunt produse în această categorie.