Plată și expediere

Metode de plată:

1. Plata Ramburs presupune achitarea contravalorii în numerar, la primirea comenzii prin intermediul firmei de curierat.

2. Plata cu Card Online se efectuează folosind serviciile Raiffeisen Bank/Plationline. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. 

Valoarea transportului se plătește întotdeauna la curier indiferent de metoda de plată (inclusiv pentru plata online cu cardul) !

Livrarea comenzilor:

Comenzile validate sunt trimise doar din stocul nostru prin intermediul Fan Courier și ajung de obicei a doua zi lucrătoare, în zonele acoperite de firma de curierat Fan Courier. În zonele neacoperite de firma de curierat ridicarea se poate face și de la cel mai apropiat centru Fan Courier față de adresa dumneavoastră de livrare, plătind doar 22 lei pentru livrare. Trebuie doar să treceți la adresă sediul Fan Courier cel mai apropiat. În afara zonei de acoperire Fan Courier se percep costuri suplimentare variabile pentru transportul la adresele din afara zonei iar în aceste cazuri transportul nu poate fi Gratuit indiferent de valoarea comenzii.
Produsele comandate sunt însoțite de factură, certificat de Garanție, livrarea făcându-se în conformitate cu legile în vigoare. Nu se trimit documente prin email ci doar odată cu produsele comandate, verificați existența acestor documente la primirea comenzii.
Cost livrare: 22 lei/kg


Mai multe detalii găsiți la secțiunea Termeni și condiții.