ACCESORII

ACCESORII

ACCESORII CAMERE AUTO


Accesoriile sunt oferite atunci când plasați comanda. În funcție de modelul camerei și disponibilitatea acestora, acestea pot fi:

1. Alimentator pentru panoul de siguranțe

Acesta se folosește atunci când doriți să alimentați camera direct de la panoul de siguranțe. Motivele acestei alimentări pot fi:
- alimentarea de la bricheta mașinii nu este în concordanță cu pornirea/oprirea motorului ceea ce împiedică pornirea/oprirea camerei automat și de aceea sunteți nevoit să vă alimentați la o siguranță cu această funcție de pornire/oprire.
- doriți să aveți o alimentare permanentă a camerei pentru cazul în care doriți o monitorizare video permanentă. În acest caz trebuie să circulați cu mașina aproape zilnic astfel încât acumulatorul autovehiculului să se reîncarce. Acest dispozitiv are o opțiune de întrerupere a alimentării camerei auto atunci când voltajul acumulatorului auto scade sub 11,6V, protejând-o astfel împotriva unei descărcări care ar pune în pericol integritatea bateriei.
- doriți să nu ocupați bricheta mașinii sau accesul cu un cablu la ea este dificil
Lungimea totală a cablului este 2,50 metri.2. Suport siguranță auto tip Mini (Fuse tap)

Pentru o conexiune simplă și sigură a Alimentatorului la panoul de siguranțe se folosește acest suport în care se introduce atât siguranța originală a mașinii cât și siguranța destinată acestui circuit și este compatibilă cu siguranțele de tip Normal și Mini, dar nu și Micro (rar folosite). În cazul în care mașina dvs. are siguranțe de tip Normal va trebui să procurați două siguranțe de tip Mini, una cu o valoare identică cu cea a mașinii și una suplimentară cu o valoare de 5A, maxim 7,5A.
Siguranța originală se montează în locașul dinspre lamelele suportului iar siguranța noului circuit se montează în locașul din dreptul firului.


3. Filtru CPL antireflex pentru A119 și A118C2

Acesta se montează peste lentila camerei și se folosește pentru diminuarea reflexiilor bordului auto în parbriz și care diferă ca intensitate de la o mașină la alta. Prin montarea filtrului CPL reflexiile deranjante din parbriz sunt eliminate în cea mai mare parte. O consecință nedorită a filtrului CPL ar putea fi că acesta întunecă puțin imaginea dar ținând cont de faptul că imaginile în condiții de noapte a tuturor camerelor Viofo sunt cu mult mai luminoase decât majoritatea camerelor de pe piață, impactul lentilei CPL este minor. Nicio lentilă CPL nu poate elimina 100% reflexiile din parbriz deoarece ar influența în mod negativ calitatea imaginii.


4. Suport cu ventuză pentru Viofo A119 și Viofo A119S

La cererea utilizatorilor Viofo LTD a lansat în vara lui 2017 un suport tip ventuză pentru modelele A119 și A119S. Ventuza este de calitate, în testele noastre din timpul verii nu s-a desprins niciodată de pe parbriz. Atunci când se folosește suportul cu ventuză nu se  mai poate utiliza funcția GPS a camerei deoarece acest suport nu conține și o antenă GPS.

  

5. Adaptor Mini USB 90 de grade

Acest adaptor are conexiune de tip Mini USB la ambele capete și poate fi de două feluri

- DJ Dreapta-Jos = atunci când adaptorul este montat în suportul GPS al camerei Viofo A119 direcționarea firului de alimentare se face spre dreapta, iar dacă este montat direct în cameră direcționarea se face în jos. Această versiune este ideală atunci când montați camera foarte sus, în stânga oglinzii retrovizoare și alimentarea se face prin suportul GPS astfel încât firul de alimentare este direcționat spre oglinda retrovizoare, adică spre dreapta. Dacă alimentarea se face direct în cameră firul de alimentare este direcționat în jos, ceea ce nu este convenabil.

 

- SS Stânga-Sus = atunci când adaptorul este montat în suportul GPS al camerei Viofo A119 direcționarea firului de alimentare se face spre stânga, iar dacă este montat direct în cameră direcționarea se face în sus. Această versiune este ideală atunci când alimentarea se face direct în cameră deoarece firul de alimentare este direcționat în sus. Deasemenea această versiune este ideală dacă doriți să montați camera foarte sus, alimentarea se face prin suportul GPS, camera fiind montată în dreapta oglinzii retrovizoare astfel încât firul de alimentare va fi direcționat spre oglinda retrovizoare, adică spre stânga

 

6. Antenă GPS cu fir pentru A118C2 și G1W-S

Antena GPS este utilă atunci când doriți să stocați în înregistrările video și date despre viteza cu care vă deplasați precum și coordonatele GPS. Acestea pot fi vizualizate pe o hartă folosind programul Registrator Viewer.
Atenție! Datele GPS sunt stocate doar în interiorul fișierului video și nu sunt imprimate pe imaginea video. Pentru a accesa aceste date sau a urmări pe hartă deplasarea înregistrată este nevoie de Registrator Viewer.


 


ACCESORII CAMERE SPORT

Accesoriile sunt oferite atunci când plasați comanda. În funcție de modelul camerei și disponibilitatea acestora, acestea pot fi:
1. Suport auto fix și ventuză. Acestea se folosesc la alegere, fiecare fiind cu avantajele lui. Suportul fix este de dimensiuni foarte mici și este recomandat atunci când doriți să folosiți camera într-o singură mașină sau doriți o poziție cât mai exactă a filmării de fiecare dată. Suportul cu ventuză este recomandat atunci când doriți să nu vă rămână prins nimic de parbriz sau să folosiți camera în mai multe mașini.

2. Telecomanda pentru camerele Git2 și Git2P. Această telecomandă este utilă pentru situațiile în care doriți să faceți fotografii sau să porniți și să opriți filmarea de la o distanță de până la 7 metri. Funcționează cu baterie CR2032.3. Acumulator tip LB102 pentru GitUp Git2 și GitP.


 Capacitate: 1000mAh. Se poate încărca cu încărcătorul dual de mai jos


4. Încărcător dual pentru acumulatorii de GitUp Git2 și Git2P5. Cablu FPV pentru camerele GitUp


Acest cablu măsoară 30 cm și oferă ieșire audio video în timp real a camerei precum și posibilitatea de încărcare a acesteia.


Nu sunt produse în această categorie.